Autogen, historien

1ste generasjon Eriksen overtok Autogen i 1952 da gründerne, brødrene Olsen, gikk av med pensjon. De hadde siden 1918 drevet mekanisk verksted i Brenneriveien 7. Navnet ble beholdt, og i dag driftes Autogen AS av 3. generasjon Eriksen.

Autogen AS har spesialisert seg på produkter i rustfritt/syrefast stål og aluminium. Vår lange erfaring, kvalifiserte medarbeidere samt gode relasjoner til dyktige underleverandører, gjør at vi klarer å finne kundetilpassede optimale løsninger med høy kvalitet og finish på de prosjekter våre kunder presenterer for oss. Som referanselisten viser, samarbeider vi både med små og store bedrifter som driver i vidt forskjellige bransjer. 

Autogen AS er fortsatt et 100 % eiet og drevet familieselskap. Dette gjør at vi har et langsiktig fokus for å trygge våre investeringer til det beste for de ansatte og Autogen AS. Våre mål er å være i best på kundetilpassede produkter, at vi har korte leveringstider - kort sagt at du får det produktet  du vil, når du trenger det.

Autogen AS er godkjent som lærlingbedrift for sveisere og platearbeidere og vi innehar sertifikater i de fleste sveisemetoder. Vi har strenge sikkerhetsrutiner for å redusere risiko i våre arbeidsprosesser, og bestreber et sunt og trygt arbeidsmiljø for de ansatte og miljøet.